5-Kamp

Utmana varandra i grenar som jättesumo, rodeo och Segway. Våra instruktörer ser till så det blir säkert, schysst – och riktigt kul! För runt 12 personer tar det ungefär 2 timmar och 15 minuter med en trekamp och 3 timmar och 45 minuter för en femkamp.

5-kamp
Utan gokart Söndag - fredag: 300 kr per person, Lördag: 380 kr per person
Inklusive gokart (4 grenar, 2 heat gokart): 520 kr per person

3-kamp
Utan gokart Söndag - fredag: 180 kr per person, Lördag: 240 kr per person
Inklusive gokart (2 grenar, 1 heat gokart): 280 kr per person

Jättesumo

Brottning i jättesumodräkter är en STOR och populär händelse på firmafesten, svensexan eller möhippan. Vi har sumobrottningsdräkter för alla storlekar.

Gladiator

I Gladiator med slagstänger är det bra balans och teknik som gäller i första hand. Med vår gladiatorutrustning kan du ta i utan att skada. Den som faller förlorar!

Segway

Att köra Segway liknar inget du har upplevt tidigare. Det är helt enkelt riktigt roligt att köra! Precisionshinderbana mellan koner på bestämd tid gör detta till en självklar aktivitet på firmafesten, möhippan/svensexan eller kundeventet.

 

Bågskytte

Spänn bågen och känn trycket när pilen sticker iväg mot sitt mål! Ni tävlar två personer samtidigt med varsin ny recurve-båge för bästa precision och flyt.

 

Blåsrör

Pricka rätt med bra sikte och fullt blås! Det här är en kul och annorlunda precisionsgren, varför inte försöka få en så bra pokerhand som möjligt?

Bomfight

I Bomfight med slagstänger eller kuddar är det bra balans och teknik som gäller i första hand. På bommen kan du ta i utan att skada. Den som faller, faller högt och förlorar! Har du vad som krävs?

Slangbella

Precision och konsentration.
Här får vännerna reda på om det var du som sköt suddigum på rektorn.

Hyr ett event hemma hos dig

Reservdelar, motorer och gokartservice Hos Gokartcentret på Bolandsgatan kommer inom kort finnas utrustning för att kunna ge service på allt som hör till gokartarna, motor, chassi, och övrig utrustning. I butiken finns nya Tecnochassin, motorer för alla klasser, alla generiska reservdelar och förbrukningsvaror.

© 2021, Gokartcentret i Uppsala AB