Segway

img

Vi börjar nu med stadstur på segway genom centrala Uppsala och dess fina sevärdheter!

Segway är designad för att ta dig dit du vill. Snabbt, smidigt och miljövänligt. Dessutom är det riktigt riktigt roligt att köra Segway. Vi på Gokartcentret i Uppsala erbjuder Segwayaktiviteter som du kan göra med dina kompisar eller arbetskollegor: Segway-tur eller inomhus-Segway på vår racebana. Dessutom kan du alltid hyra en Segway av oss för en egen tur, att ha till din semester eller för att förgylla företagsevenemang.

 

Segway drop-in på inomhusbanan

15 minuters körning!
• Introduktion
• Fri Åkning
Pris: 195 kr

 

 

 

 

Segway stadstur

Ta en tur runt Uppsala på en segway! Detta är ett utmärkt sätt att tillsammans ta en tur för att återse platser man tillbringat tid på vid tex ett återträff i Uppsala. Häng med vår glade ledare på en vilosam, vacker tur runt Uppsalas sevärdheter:

Vi startar på Gokartcentret och åker ner mot hamnen och stadsträdgården. Sedan åker vi förbi:
Stadsträdgården, Studenternas Idrottsplats, Akademiska Sjukhuset, Flustret, Svandammen, Slottet, Gunillaklockan, Botaniska Trädgården, Carolina Rediviva, Helga Trefaldighetskyrkan, Domkyrkan, Gustavianum, Universitetsaulan, Snärkes och Smålands Nation, Järnbron/Haglunds bro, Linnéträdgården, St. Eriks Torg, Saluhallen, Upplandsmuseet, Kvarnfallet, Gamla Torget, Fyris Torg, Norrlands Nation och Islandsfallet.

 Vi har tre varianter:
1) Start på gokartcentret: 375:- per person och tar drygt en timme. 
2) Start vid hamnplan: 375:- per person samt startavgift 600:- för sällskapet. Tar ca 1 timme.
3) Med Uppsalas bästa stadsguide som berättar anekdoter ur Uppsalas händelserika historia: 9 000:- för hela sällskapet. Max 12 personer. Tar ca 1,5 timme.

Vill man ha annan startpunkt eller slutdestination, egen sträckning är vi alltid flexibla för att ge er en unik upplevelse.

Segway aktivitet

Vi kan komma till er eller till en plats som ni väljer med Segways. Ring oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er skapa en rolig Segway-upplevelse!

Exempel på aktiviteter
1: Segway-tur i ett område enligt ditt önskemål.
2: Lagtävling eller individuell tävling på slalombana (inomhus eller utomhus).
3: Som after work – avslappning efter jobbet.

Vi har med oss upp till 14 Segways + instruktör. Utrustning, t ex. koner, tidtagning.

Pris: startavgift 4 000 kr. Då ingår transport av Segways och instruktör. För varje påbörjad timme är priset 310 kr per segway.

Kontakta oss för bokning och info!

 

Segway Track

Gruppbokning av segway på vår inomhusbana

Att köra Segway på vår inomhusbana är riktigt kul! Det behövs inga förkunskaper för att köra. (min längd 130 cm)

Så här går det till:
• Introduktion
• Fri Åkning
• Tävling i teknikbana vid önskemål

Upplägg (vi kör max 7 segways samtidigt på banan):
25 min (lämpligt upp till 7 personer) – Pris: 2450 kr
45 min (lämpligt för 8 – 14 personer) – Pris: 4900 kr
60 min (för 15+ personer) – Pris: 7000 kr

 

Hyr Segway

Du kan hyra en Segway fritt på egen hand för att ha vid sommarstugan, för dagstur eller under familjefesten? Några timmar eller under längre tid?

Pris
1 timme 350:-
2 timmar 550:-
Heldag 1495:-
Helg 3900:-

Vi erbjuder även leverans av segway dit du vill inom Uppsala för 600 kr. För bokning över 1200:- ingår transport.

Hyresvillkor;
Du som hyr är minst 18 år och deponerar id-handlingar, samt förskottsbetalar med kreditkort. Du som hyr ansvarar för all utrustning samt tar ditt eget ansvar i trafiken. Hyresvillkor regleras i hyresavtal vid utlämning.

Bra att veta;
Varje segway är utrustad med segway tour & rental safety system. Detta innebär att varje segway kan följas och bevakas via satellit i hela världen, samt att varje segway är tidsprogrammerad för hyresperioden och därefter slutar att fungera, larmar och låser sig. Därmed är det viktigt att återlämna din segway i tid. Varje enskild segway kan även alltid larmas och stängas av från oss på hyresstället GC.

© 2021, Gokartcentret i Uppsala AB